» ATELIER HEMAAI
Foto
Dit is de website van:

"
ATELIER

HEMAAI
."


Maaike Lenis is al een tiental jaren creatief bezig met textielverharder voor decoraties voor huis en tuin. Haar werkstukken zijn in de regio te vinden op diverse kunstmarkten.


De Powertex opleidingen gaven een nieuwe impuls aan haar creativiteit. Met succes behaalde zij de certificaten na de opleidingen over de vele gebruiksmogelijkheden van Powertex.

In eigen atelier worden workshops gegeven voor groepjes tot maximaal 6 personen. Afhankelijk van het werkstuk in één of twee dagdelen.

Powertex en de aanverwante artikelen, zoals Bister, Stone-art, Powercolor e.d., zijn hier verkrijgbaar.

Ook is er een uitgebreide collectie Hobby Fun artikelen, zoals sfeerlichtjes en tafeldecoraties in "doe het zelf pakketjes". De Plakfolie is ook los verkrijgbaar en decoratievlies is er in tientallen kleuren en designs.


Niet alle voorbeelden en pakketten kunnen wij laten zien op deze site, maar u bent van harte welkom in ons atelier.

Voor meer informatie kunt gemakkelijk via het contactformulier contact opnemen.
Kijk ook op http://hemaai.blogspot.nl voor informatie...

[ terug... ]Omhoog

Seizoen 2014/2015

  • Het atelier is van oktober tot april met uitzondering van de maand december i.v.m. kerstmarkten, elke woensdag geopend vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur. Alle andere dagen zijn wij op afspraak open. Op woensdag is het inloopworkshop, maar bel wel even of er nog plaats is. In de periode voor kerst is er mogelijkheid om kerstgroepje op een medaillon te maken. Het is weer iets anders dan de standaard kerstgroep. Voor het voorbeeld kijkt u bij de foto albums.

Copyright 2002-2018