» ATELIER HEMAAI
Dit is de website van:

"
ATELIER

HEMAAI
."


Maaike Lenis is al een tiental jaren creatief bezig met verharder (Powertex) voor decoraties in huis en tuin. Haar creaties zijn in de regio te vinden op diverse kunstmarkten.


De Powertex opleidingen gaven een nieuwe impuls aan haar creativiteit. Met succes behaalde zij de certificaten na de opleidingen over de vele gebruiksmogelijkheden van Powertex.

In eigen atelier worden workshops gegeven voor groepjes tot maximaal 6 personen. Afhankelijk van het te maken figuur in één of meer dagdelen.
Powertex en de aanverwante artikelen, zoals Bister, Easy3Dflex, Stone-art, Powercolor e.d., zijn hier verkrijgbaar.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Telefoon 0513-413438 of hemaai@hotmail.com. Uiteraard bent u ook van harte welkom
in het Atelier om een kijkje te komen nemen.
[ terug... ]Omhoog

Winterseizoen

  • Het atelier is in principe het hele jaar geopend. Het workshop seizoen is meestal vanaf oktober tot en met april, maar ook in de andere maanden kunt u een workshop doen. Onze openingstijden zijn van 9.30 uur tot 17.00 uur. Wilt u gewoon even een kijkje nemen, u oriënteren voor een workshop of een cadeautje kopen, kom gerust even langs. Om een afspraak te maken voor een workshop kunt u ons ook bellen (0513-413438) of mailen (hemaai@hotmail.com). Wij zijn ook wel eens weg, daarom adviseren wij u even te bellen (0513-413438) of wij wel thuis zijn.

Copyright 2002-2020