» Workshops
Foto U kunt bij ons één of meer workshops volgen in het maken van figuren en beeldjes gemaakt met POWERTEX.
POWERTEX is een prachtig product dat op veel verschillende manieren kan worden gebruikt. Bij een eerste workshop wordt de basistechniek gebruikt, zodat de cursist met een prachtig zelfgemaakt werkstuk naar huis gaat.
Er wordt gewerkt in dagdelen van maximaal 3 uur, zowel 's morgens, 's middags als 's avonds. Voor één dagdeel zijn de leskosten € 12,50 p.p. exclusief het gebruikte materiaal. Vaak samen tussen € 30,00 en € 45,00. Het maken van een eenvoudig beeld vergt één dagdeel.

Er wordt gewerkt in groepjes tussen de 2 en de 10 personen, maar individueel een workshop volgen is ook mogelijk. De datum en de tijd is altijd in overleg. Wij zorgen voor koffie of thee.
Ter plekke kan beslist worden aan de hand van bestaande voorbeelden wat men wil maken. Het is overigens wel handig dat wij weten wat u wilt maken, zodat wij ons kunnen voorbereiden. Eventueel kan men komen met een eigen ontwerp.[ terug... ]Omhoog

Winterseizoen

  • Het atelier is in principe het hele jaar geopend. Het workshop seizoen is meestal vanaf oktober tot en met april, maar ook in de andere maanden kunt u een workshop doen. Onze openingstijden zijn van 9.30 uur tot 17.00 uur. Wilt u gewoon even een kijkje nemen, u oriënteren voor een workshop of een cadeautje kopen, kom gerust even langs. Om een afspraak te maken voor een workshop kunt u ons ook bellen (0513-413438) of mailen (hemaai@hotmail.com). Wij zijn ook wel eens weg, daarom adviseren wij u even te bellen (0513-413438) of wij wel thuis zijn.

Copyright 2002-2019