» Workshops
Foto
Workshops


Wij bieden een aantal mogelijkheden t.w.:

-   Het maken van beeldjes en figuren met POWERTEX

 en/of STONE ART.

-   Creapop decoraties, zowel voor op tafel als voor kerst, gemaakt van aslan en decoratievlies, o.a. sfeerlichtjes, kerststerren e.d.

Met POWERTEX werken wij in dagdelen van max. 3 uur, 's morgens, 's middags of 's avonds. Voor één dagdeel zijn de kosten €10,00 per persoon, exclusief materiaal. Het maken van een kleiner beeld vergt één dagdeel. Cursisten in kleine groepen tot 5 personen kunnen zelf beslissen wat ze willen maken aan de hand van bestaande voorbeelden of afbeeldingen. Eventueel in overleg een eigen ontwerp.

Grotere beelden of figuren kosten meer tijd en moeten in twee dagdelen worden gemaakt. Voor een hele dag, dus twee dagdelen zijn de kosten €25,00 p.p. exclusief materiaal, inclusief eenvoudige lunch.


CREAPOP workshop € 3,50 per uur, exclusief materiaal.


Op woensdag is er altijd een workshop mogelijkheid, zowel voor
POWERTEX als voor CREAPOP maar bel even of u er nog bijkunt. Andere dagen op afspraak. Er kunnen maximaal 10 personen meedoen aan een workshop. U kunt zich ook als groepje opgeven, b.v. vriendinnen, buren, familie of collega's. Wij zorgen voor koffie of thee.


Voor groepen tot maximaal 20 personen, ook verenigingen, is het mogelijk sfeerlampjes of kerstdecoraties te maken.
In overleg worden de te maken Creapop decoraties, de dag, datum, tijd en locatie bepaald. De tijden zijn van 9.30 - 12.00 uur, van 13.30 - 16.00 uur of van 19.00 - 21.30 uur.
Hebt u zelf een locatie? Ook dat is in overleg mogelijk.

Ook voor de beeldjes of de materialen om zelf iets te maken kunt u bij ons terecht. U kunt ook via onze site bestellen.

U bent van harte welkom.

MAAIKE en HENK


[ terug... ]Omhoog

Seizoen 2014/2015

  • Het atelier is van oktober tot april met uitzondering van de maand december i.v.m. kerstmarkten, elke woensdag geopend vanaf 9.30 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur. Alle andere dagen zijn wij op afspraak open. Op woensdag is het inloopworkshop, maar bel wel even of er nog plaats is. In de periode voor kerst is er mogelijkheid om kerstgroepje op een medaillon te maken. Het is weer iets anders dan de standaard kerstgroep. Voor het voorbeeld kijkt u bij de foto albums.

Copyright 2002-2018